2014. augusztus 17., vasárnap

Huszadik ~ Oregon

http://oregonss.blogspot.hu/

Bori:
Fejléc: GYÖ-NYÖ-RŰ! Úristen, ez valami bámulatos, irtózatosan tetszik az egész!
Írásstílus: Nos, először is bocsi a késésért, szünetelt a kritika, mert lusták voltunk Martinnal.:D A történet remeknek ígérkezik, inkább a fogalmazásotokkal van a bajom. "szorongással részesült", ilyen kifejezés nincs. Esetleg szorongással párosult. Veszedelmes helyeket nem lehet megtenni, maximum megjárni.
Átláthatóság: Jól átlátható.:)
Kiegészítők: Minden megvan, semmi nem zavaró. A blog tőlem egy gyenge lábakon álló 4-est kap, ezt is főleg a kinézet miatt. Gyakoroljatok többet, úgy javulni fog a fogalmazásotok is.:)

Martin:
Fejléc: Nekem is egészen elnyerte a tetszésemet, (most fogtok megutálni) aztán megláttam a feliratot. Szerintem a szöveg stílusa sehogy nem illik oda, ezt elölről kezdeném.
Írásstílus: Tényleg vannak benne fura kifejezések, megosztás előtt olvasd el még egyszer az irományodat, és javítsd ki ezeket a helyesírási hibákkal együtt, bár ezeket ritkán láttam. Háát, a sztorit nem tudom értékelni, megmondom őszintén, az írás az, amitől meglehetősen távol állok.
Átláthatóság-kiegészítők: Első ránézésre szép a blog, viszont az vele a bajom, hogy a tartalom rész nem kap elég hangsúlyt, kevés a kontraszt, és nincs, ami kiemelné. Ezzel szemben az oldalsáv már színesebb feltűnőbb, ez mindenképp zavar, ha olvasom a lassacskán háttérbe olvadó szöveget. Átlátható az oldal, de szinte már túlságosan is. Az egérmutatót mellőzd.

Összességében ez így négyes, sajnáljuk a késést, viszont remélem kárpótol, hogy elsőként kaptál az új "matricából". :D




Ha bármi kérdésed merül fel, nyugodtan tedd fel egy hozzászólás formájában.
Ha elégedett voltál a kritikánkkal, és szerinted korrektek voltunk, bátran terjeszd a blogot. 

Köszönjük! :)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése